Audiorama presenterar: Consumption – Ann Rosén

Från och med andra halvan av oktober presenterar Ljud i porten ett samarbete med Audiorama som bjudit in Theodor Kentros, Ida Lundén och Ann Rosén att skapa nya ljudkonstverk för Konstfrämjandets ljudgalleri på Swedenborgsgatan 1. Sist ut i serien är Ann Rosén med verket Consumption.

Ta del av verket:
14–27 november 2022
Måndag–fredag 16:00–19:00
Lördag–söndag 12:00–19:00
Ljud i porten, Swedenborgsgatan 1, Stockholm
Verkets längd: ca 3 minuter

Minns att jag som femåring funderade på om det gick att använda våra sopor till något istället för att lägga dem på en hög. Jag undrade också hur vi kunde kissa, bajsa och hälla ut en massa saker i vattnet. Är det samma vatten som vi dricker? Finns det flera sorters vatten? Hur fungerar det? Senare funderade jag mycket på hur det hänger ihop, vatten, konsumtion och tillväxt. Nu tror jag vi vet.

Ann Rosén är kompositör, musiker och konstnär som började sin karriär inom bildkonsten på 1980-talet med interaktiva, intelligenta och spännande verk. Sedan 1990-talet har det konstnärliga fokuset legat på musik och ljudkonst. Roséns konst kretsar kring utforskandet av interpersonell kommunikation, hur vi kan förstå oss själva i relation till omvärlden och de barriärer som kan uppstå mellan oss och andra.
Läs mer om Rosén här.

Audiorama
Audiorama initierar och driver projekt med inriktning på samtida ljudkonst, hörspel och elektroakustisk musik. För att läsa mer om Audioramas verksamhet går det att besöka deras hemsida eller följa dem på Facebook och Instagram.

Visa alla