Praktisera hos Konstfrämjandet!

Bild från Konstfrämjandet Norrbottens projekt Korpela Land som en av våra praktikanter bland annat arbetar med.

Under våren 2021 har vi tre praktikanter här på Konstfrämjandet. Praktikperioderna har skräddarsytts utifrån de olika utbildningarna och respektive praktikants egna intressen. Nu planerar vi inför höstens praktikperioder och tar löpande emot ansökningar.

Nicole Beltran och Sanna Söderberg kommer från Projektledarutbildningen på Stockholms Universitet och arbetar under fem veckor med bland annat copywriting, projektplanering och text- och mediabearbetning. Deras praktik är skräddarsydd för att ge god inblick i förbundets verksamhet och praktisk erfarenhet av de metoder vi arbetar med våra projekt. Paulina Granat är masterstudent från det internationella programmet Curating Art på Stockholms Universitet och praktiserar halvtid hos oss under hela våren och sommaren. Under sin praktik får Paulina både insyn i det nationellt konstfrämjande arbete och arbeta med specifika utställningsprojekt och curatoriella undersökningar tillsammans med tre av våra distrikt. På så sätt får Paulina under sin praktik erfarenhet av Stockholms, Malmös och Kirunas konst- och kulturliv.

Är du intresserad av att göra praktik hos oss? Vi tar emot ansökningar löpande. Mejla oss CV och beskriv varför du vill praktisera hos just oss så diskuterar vi ett upplägg som passar din utbildning och dina intressen.

Visa alla