Nå ut, nå fram, nå in — Bokrelease och samtal på Konstfrämjandet

Affisch av Kritiklabbet

Välkommen till Konstfrämjandet den 21 januari mellan 14.00-15.00 för att ta del i ett öppet samtal kring att distribuera konst. Tre personer som professionellt arbetat med att distribuera och marknadsföra konstverk delar med sig av sina kunskaper. Publiken är välkommen att delta med erfarenheter och frågor.

Eventet utgör releasen av den nya antologin Nå ut, nå fram, nå in – Om distribution av litteratur, konst och kritik på 20-talet, med bidrag av idéhistorikern ViktorAndersson, ekonomihistorikern Rasmus Fleischer, sociologen Karl Palmås och poeten Magnus William-Olsson. Boken ingår i FSL/Kritiklabbets skriftserie och kan, som alla seriens titlar, laddas ned gratis som pdf på www.skriftserien.se men finns också som pappersbok till försäljning under eventet.

Medverkande på releasen:
Kajsa Olofsson, arbetar sedan 15 år som PR-konsult, press- och-PR ansvarig främst inom kulturområdet. Nu även student på Litterär gestaltning, HDK-Valand.
Alexander Svedberg, författare, kritiker och redaktör på 20tal.
Paulina Granat, kommunikatör och producent på Konstfrämjandet
Moderator Magnus William-Olsson.

Frågor hänvisas till redaktionen@kritiklabbet.se.

Efter samtalet kan den som vill följa med oss till Hägerstensåsens Medborgarhus. Mellan 16.00-18.00 bjuds där på releasesamtal och festligheter kring boken Kritik av konstens frihet: En motrapport från förlaget 1|21 Press, skriven av Gustav Strandberg, Kim West och Josefine Wikström.

Visa alla